Джулиана Гани разкри тайната си: Ето как отслабва!(Виж рецептата й)

Джулиана Гани разкри тайната си: Ето как отслабва!(Виж рецептата й)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани призна как отслабва бързо!

Плеймейтката Джулиана Гани разкри как засилва метаболизма си и вае спортно тяло. Силиконката призна в мрежата тайната си за бързо слабеене и за екстремен метаболизъм.

Джулиана Гани

Джулиана Гани и гаджето й съветват да имаме „мръсно хранене“

И това не е някаква нова, супер диета, а познатото на всички „мръсно хранене”. То е известно още сред феновете му като чийт. Както знаем,това означава консумацията на храни, които са забранени в ежедневието ни.

Особено за тези от нас, които спазват определен и стриктен хранителен режим. Но пък тези ястия са изключително любими за повечето от нас.

Към вече познатото ни мръсно хранене спадат храни като пица, дюнери, шоколад. Освен тях в тази своеобразна класация се нареждат също ориза, картофите и други храни, съдържащи въглехидрати в себе си.

Ето какво призна за така нареченото „мръсно хранене” Джулиана Гани и нейното гадже, фитнес инструктора Илиян Найденов:

„Всяка Неделя си правим по едно “мръсно хранене”. Чиято функция не е да се натъпчем като прасета или да съсипем резултата от цяла седмица стриктен хранителен режим, а да направим позитивен стрес на организма си.

По този начин го захранваме с различен за него тип въглехидрат и метаболитните процеси в него се засилват. Казано по-просто, храним се с нещо вредно, но когато и както трябва, а резултата е позитивен и формата ни се подобрява, вместо да се развали.

Вие правите ли “мръсно хранене”? Колко често го правите? Каква храна избирате най-често?“, попита Джулиана Гани последователите си в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар