Деси Цонева призна: Не аз избрах шеф Манчев за кум!(Ето цялата истина)

Деси Цонева призна: Не аз избрах шеф Манчев за кум!(Ето цялата истина)
Гласувайте за статията

Деси Цонева не е избрала шеф Иван Манчев за кум

Деси Цонева се омъжи на тайна церемония през уикенда за любимия си Явор Стефанов. Репортерката на „Kа кафе” и собственика на издателствата „Анубис” и „Булвест 2000” се врекоха във вярност на бутикова церемония.

Деси Цонева

Деси Цонева не избрала шеф Манчев за кум

Двамата подписаха граждански брак само сред най-близките си хора, а кум бил шеф Манчев.

На другият ден след подписването Деси Цонева даде първото си интервю за медиите.

„Всичко премина съвсем нормално! Единствените хора, които бяхме на сватбата, сме аз, Явор, нашият кум Иван Манчев, моята най-добра приятелка Марго, синът ми и майка ми. Никой друг. Не е имало тържество, само подписване.

Зрелищното тържество ще е догодина, когато ще сключим и църковен брак. Сега прецених, че бременна не ми се жени втори път, няма да мога да се забавлявам както аз си знам“, каза Деси, пише show.blitz.bg.

Бъдещата майка признава, че не тя е избрала шеф Иван Манчев за кум. „Той е най-добрият приятел на моя съпруг, той го избра. Аз пък се спрях на моята приятелка“, споделя Деси.

Щерката на Митко цоневе обеща догодина пищното тържество и много гости. Тогава младоженците ще сключат и църковен брак. Булчинската рокля на бременната в шестия месец звезда била на нейната приятелка Глория Петкова, сподели самата Деси.

За тържеството, което младоженците организират догодина, плановете са да бъде с рокля на известна марка, лидер в сватбените рокли.

„Ще е много изрязана и брутална!“, похвали се тя пред вестник „ШОУ“.

Припомняме, че предложението за брак е направено на втората годишнина от връзката на репортерката и издателя. Двамата били на романтична ваканция във Флоренция и тогава Явор й поискал ръката с диамантен пръстен.

Деси Цонева сподели, че се е влюбила в 19-години по-големия от нея бизнесмен след смъртта на баща си. Новият й мъж й помогнал да се пребори с тежката загуба

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар