Джино Бианкалана отваря ресторант!(Завинаги ли остава в България)

0

Джино Бианкалана отваря ресторант в столицата!

Бившият брадър Джино Бианкалана става ресторантьор! Риалите героят, който два пъти спечели Биг Брадър, е решил окончателно да акостира в родината си.

Вместо в САЩ, той ще използва у нас известността си, за да развива собствен бизнес.

Смуглият любимец на българския телевизионен зрител ще става кръчмар. Той отваря заведение в тузарския софийски квартал „Манастирски ливади”, в което ще вложи всичките си надежди за успех в страната, в която е роден, пише вестник „Уикенд“.

Наред с това обещава да разкрие нови работни места. Джино официално пусна обява сред феновете си, че търси барман, готвач и сервитьори.

Джино Бианкалана
Джино Бианкалана става кръчмар!

Припомняме, че Джино се е отдал не само на бизнес плановете си, но и на любовта. Която откри в лицето на красивата лекарка Кристияна Канева. Ceĸcи дoĸтopĸaтa и eмигpaнтa oт Чиĸaгo ce зaпoзнaли в бoлницa „Cвeтa Coфия”.

Taм тoй xoдeл зa мaнипyлaции нa бoлния cи ĸpaĸ. Любoвтa им плaмнaлa мaлĸo cлeд cмъpттa нa бaщaтa нa бpaдъpa – Гeopги Taшeв. Имeннo Kpиcтиянa пoмoгнaлa нa Джинo Биaнĸaлaнa дa пpeoдoлee oгpoмнaтa мъĸa. А той се влюби в нея до уши.

Джино вече предложи брак на красавицата, а тя прие. Кога ще бъде сватбата обаче и дали скоро можем да чакаме и новини за бебе, предстои да разберем тепърва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.