Галена бясна: Десислава пристана на Анелия? (Виж още)

Галена бясна: Десислава пристана на Анелия? (Виж още)
Гласувайте за статията

Галена е бясна на Анелия

Анелия демонстрира неочаквано приятелство с Десислава. Това взривило Галена, която от години е във война с колежката си.

Припомняме, че гласовитката от Стара Загора поканила Деси на рождения си ден, който беше преди броени дни.

Анелия

Десислава първа дружка с Анелия

Всъщност Десислава била единствената от чалга гилдията, която присъствала на купона по случай рождения ден на Анелия.

Едно от малкото приятелства, които Ани демонстрирала със свои колежки, било това с Андреа. Само че половинката на Кобрата не отишла на партито.

Преслава пък изпратила поздравления в социалната мрежа. Топ звездата на „Пайнер” така и не намерила време, за да уважи рожденичката.

Вероятно препълненият й график с ангажименти и малката й дъщеричка Паола й попречили да присъства на партито.

Бившата жена на Коко Динев обаче привлякла в обкръжението си Десислава, която както е известно е сред най-близките приятелки на Галена.

„Това е хитър ход от страна на Анелка, която е в тиха война с Галена от години. Тя винаги й е била болна тема и не спира да гони нивото й. Определено се опитва да дразни конкурентката си, като й отмъква приятелката под носа“, шушукат в средите.

В Инстаграм профила на звездата се появи снимка и със сина на Десислава – Борис. „С него много си отиваме!“, не пропусна да отбележи Ани, която позира с тоалет в същия десен в какъвто е облечен и малчуганът.

Всъщност рожденият си ден Анелия посрещна не къде да е, а в палата си в Бояна. Къщата на певицата е прясно завършена и най-неочаквано за повечето й близки, тя ги събра на парти у дома.

„Тя винаги е била дискретна и е внимавала кой кани в покоите си. Явно обаче е преодоляла бариерата си“, коментират приближени до звездата на „Пайнер“, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар