Софи Маринова и Лоренцо позлатени по участия! (още подробности)

0

Софи Маринова и Лоренцо трупат пачки от участия!

Чаровницата Софи Маринова и синът й Лоренцо увесиха тежки ланци от злато на участията си. Изпълнителката все по-често излиза на сцена заедно със сина си, а двамата явно са се уговорили да залагат и на сходен стайлинг.

Софи Маринова
Софи Маринова и Лоренцо заедно по участия

Софи явно е водена от идеята, че „кефа цена няма” и смело залага на скъпи златни верижки и медальони, за които се смята, че струват няколко хилядарки. Лоренцо не е много по-скромен, но все пак, за разлика от майка си не носи толкова масивни бижута.

За сметка на това неговият ланец завършва със златен микрофон. По подобие на майка си и тийнейджърът се е нашарил с татуировки. Той дори има автомат на ръката си, пише вестник „България днес”.

Покупката на златни накити не е проблем за семейството, тъй като Софка има солидни приходи напоследък. Певицата е една от най-търсените чалгарки и редовно я канят да гостува в различни нощни заведения.

Изпълнителката взима хонорар от няколко хиляди лева, но получава доходи и по друга линия. На последните й участия се вижда, че в ръката си Софи Маринова стиска банкноти от 50 и 100 лева, при това цяла пачка.

И по всичко личи, че това са само малка част от бакшишите, които прибира певицата, за да пее на ухо на гостите.

На участията на звездата обаче все по-рядко се появява съпругът й Гринго. По-рано той я следваше неизменно, но след сватбата явно е решил, че няма нужда да я варди неотлъчно.

„Откакто се ожениха вероятно не я ревнува толкова много. И се е поуспокоил, че Софи е вярна жена. А щом Лоренцо е с нея, не се тревожи, че нещо може да й се случи.

Той вече е голямо момче и може да я брани”, коментират близки на популярната двойка, която встъпи в граждански брак по-рано тази година.

Двамата толкова се обичат, че си направиха татуировки с инициалите на половинката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.