Трогна всички: Деси Цонева разкри името на бъдещата си щерка! (виж тук)

Трогна всички: Деси Цонева разкри името на бъдещата си щерка! (виж тук)
Гласувайте за статията

Деси Цонева разкри как ще кръсти дъщеря си от Явор Стефанов!

Бременната и вече омъжена Деси Цонева разкри, че ще кръсти дъщеря си Димана. Това обаче ще бъде второто име на наследничката й, а първото тя все пак пази в тайна.

Деси Цонева

Бременната Деси Цонева кръщава дъщеря си Димана

В телевизионно интервю репортерката в „На кафе” призна, че се е оженила с рокля на заем. Взела бялата дреха от Глория Петкова, която също се ожени бременна миналата година.

Двете бяха заедно в къщата на Биг Брадър и са добри приятелки. Когато разбрала, че Деси стяга сватба Глория, която също стана майка на дъщеричка, веднага й заела тоалета, пише hotnews.bg.

Цонева се ожени през уикенда за издателя Явор Стефанов на скромна церемония. Младоженецът така и не видял роклята, както изисква обичая преди подписа в гражданското.

Голямото тържество и меденият месец ще бъдат догодина. Цонева съчета роклята с кецове с пера, струващи 2500 лева. Това ще е първата дъщеря за дъщерята на починалия журналист Митко Цонев и трета за нейния съпруг Явор.

Именно на любимия си баща Деси е решила да кръсти и дъщеря си – Димана. Името е производно от Димитър, а всички знаем колко близка беше журналистката с татко си. Решението й трогна всички, а какво ще бъде първото име на бебето, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар