Антон Хекимян в опасна близост с монтажистка!Антон Хекимян се радва

на особено внимание от страна на своя колежка. Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви лъсна в интимни кадри с русокоса монтажистка. С която делят един и същ офис. [caption id="attachment_428748" align="alignright" width="300"]Хекимян Това ли е новото гадже на Антон Хекимян?![/caption] На пикантните снимки блондинката и журналистът изглеждат особено близки, прегръщат се и се целуват.

Дали въпросната дама е новата тръпка на Тони, телевизионерът пази в тайна. Нищо чудно обаче заралията отново да е срещнал любовта на работното място.

С предишната си половинка Василена Гръбчева, която в момента репортерства в Нова телевизия, отново се запознаха и събраха покрай професионалните си занимания. Хекимян и Гръбчева бяха заедно в продължение на 5 години и дори плануваха да се венчаят на възрожденска сватба в Балкана. Изненадващо обаче в началото на 2018 г. тв двойката сложи край на бурната си любов. Тогава блондинката разкри, че тя е инициирала раздялата, тъй като не успяла за толкова време да припознае у Тони бъдещия си съпруг. Гръбчева останала разочарована от водещия на „Тази сутрин“, който само я залъгвал, че ще й предложи официално брак. И тръбял по медиите как иска двамата да се оженят в най-скоро време. В крайна сметка се оказало, че кариерата за него е на първо място и не е готов да се обвърже сериозно. Именно в това двамата се разминали, защото тя не ламтяла за слава, а създаването на семейство й било приоритет. Само година и половина след като скъсаха, Василена отново е на гребена на любовта. И сви семейно гнездо с успешния млад лекар Асен Цеков, който е определян за един от най-големите специалисти в неврохирургията в частната софийска болница „Токуда“. Наскоро журналистката с половин уста призна, че скоро с възлюбения й лекар планират да минат под венчилото, пише Ретро. Новината първоначално разстроила бившия й Хекимян, но и той не закъсня и отвърна на удара. Намеквайки, че се радва на нестихващ женски интерес в редиците на Би Ти Ви, особено от страна на атрактивната монтажистка Калояна.