Анахид Тачева пропуска помена на сина си Митко Цонев! (още подробности)

Анахид Тачева пропуска помена на сина си Митко Цонев! (още подробности)
Гласувайте за статията

Анахид Тачева няма да си дойде за помена на Митко Цонев!

Анахид Тачева е решила тази година да не си идва за помена на сина си Митко Цонев. На 23 август ще се навършат 3 години, откакто телевизионерът си замина вследствие на масивен инсулт. Който го повали на връщане от семейна почивка в резиденцията „Евксиноград“.

Митко Цонев

Анахид Тачева няма да се върне за помена на Митко Цонев

Майка му обаче нямало да присъства на възпоменателния ритуал и щяла да го почете от дистанция.

Решението на Тачева да не си идва в България било окончателно и завинаги. Тя планирала повече кракът й да не стъпва тук.

Нямало да долети от Америка и за сватбата на внучка си Деси. Която предстои са сключи брак с годеника си Явор Стефанов, от когото е бременна с момиченце.

Не желаела да се връща и заради другата си дъщеря Теодора, която направи два опита за самоубийство и бе между живота и смъртта. Анахид се успокоила, че в момента щерка й вече си намерила сериозна работа за италианска фирма и нямала нужда от нейната закрила.

Освен това животът на бившата говорителка зад Океана бил като приказка. И тя нямала никакво намерение да го жертва, за да бъде при по-голямата част от близките си в България.

От години Тачева живее в Щатите с дъщеря си – също Анахид, от втория й брак с Васил Тачев. Охолството й било подсигурено от нейния зет милионер. Дъщерята на Анахид дълго време е омъжена за гръцкия богаташ Аристотел, чието семейство се изселило от родната си страна отдавна.

Гъркът въртял суперуспешен хазартен бизнес, а към момента притежавал 7 казина, разположени в един от най-скъпите квартали на Ню Йорк – Манхатън.

Освен това бил собственик и на десетки недвижими имоти. А за управлението на финансите на кантората до голяма степен разчитал на щерката на Анахид. Отделно от това тя менажирала собствена фирма, която се занимавала с продажба на продукти за избелване на зъби по интернет.

Тъй като била кариеристка, досущ като майка си на млади години, не й оставало много време да се грижи за двете си деца. Въпреки че край тях кръжали три домашни помощници, възпитанието им било поверено именно на баба Анахид.

Зет й бил безкрайно признателен за вниманието, с което ги обгрижвала, и по свое собствено желание поел абсолютно всичките й разходи, пише Ретро.

В по-голямата част от времето легендата на БНТ живеела в техния мезонет, намиращ се отново в луксозния Манхатън, само на 150 метра от кулите близнаци, които станаха обект на терористичен акт преди години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар