Емил Милев - Крокодила се радва на двама внука от затвора!Ъндърграунд легендата Емил Милев–Крокодила

стана дядо в затвора. Дъщеря му Габриела роди синове – Емил и Симеон. [caption id="attachment_428765" align="alignright" width="300"]Крокодила Крокодила стана дядо на близнаци[/caption] Емил – младши се появи на бял свят на 28 юни в 8:53 сутринта, като изпревари брат си Симеон с цели две минути. Близнакът му проплака в 8:55 и носи името на баща им. Габриела и съпругът й решиха да кръстят едно от децата на баща й, а другото на мъжа й. Малкият Емил обаче превъзхожда братчето си в доста отношения. Той е по-голям с две минути, по-дълъг с два сантиметра – 49 см, тежи със 150 гр повече от близнака си – 2,4 кг.

Щастливите родители нямаха търпение да споделят снимки на бебетата. Като на един от кадрите е и жената на Крокодила – Мариана Павлова, гушнала нежно внучетата.

„Бабата да се стяга да помага”, предупреждават я за новите отговорности нейни приятели в социалните мрежи. Самата Габриела доста време пазеше в тайна бременността си. Красавицата редовно си пускаше по-рано провокативни снимки за радост на мъжката аудитория, но изведнъж изчезна от прожекторите, пише вестник "България днес". Кадрите, които споделяше винаги бяха внимателно режисирани, а тя носеше все по-широки дрехи и това стана повод да я разкрият без много бавене. Няколко месеца по-късно, Габриела разкри новината, че ще става майка на близнаци. Днес те са родени, но не е ясно кога дядо им ще се запознае с тях. Крокодила в момента излежава нова 17-годишна присъда за ръководене на престъпна група, извършила 4 въоръжени грабежа, отвличания и направила опит за убийство на полицай. Присъдата излезе преди месец, след като само преди година Милев бе оправдан по всички обвинения и заплашен да напусне затвора. Вместо да се прибере тогава у дома, той бе скоростно върнат зад решетките и се сдоби с обвинение. След 10-годишно разследване, прокуратурата най-после успя да вкара в съда случай за въоръжен грабеж за 200 000 лв от магазин „Била” в София. Милев е добре познат на съдиите и с ексцентричното си облекло и характер. Дори в момента той води над 500 дела срещу магистрати, медии и прокурори, свързани с обвинителните актове срещу него.