За първи път: Ето го порасналия син на Нели Петкова! (русо ангелче – СНИМКИ)

За първи път: Ето го порасналия син на Нели Петкова! (русо ангелче – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Нели Петкова показа порасналия си син, който е като бонбон!

Певицата Нели Петкова, която прави всичко възможно да държи в тайна личния си живот, показа в социалните мрежи своя пораснал син Даниел. И предизвика всеобщо умиление с малкия чаровник.

Нели Петкова

Малкият на Нели Петкова е огромен сладур

Единственият наследник на бившата вокалистка на Слави Трифонов е одрал кожата на майка си. Русите коси, бялата кожа и красивия овал на лицето не оставят никакво съмнение чие дете е Дани, който на 15 август ще стане на две години.

Певицата, която продължава да бъде търсен гост на много тържества и празници в цяла България, се върна на сцената броени седмици след появата на Даниел на бял свят през 2017 година.

Снимката веднага се превърна в хит и десетки почитатели на Нели Петкова я поздравиха за порасналото й момче.

Припомняме, че бащата на момченцето Джеф се влюби в нашенката, докато тя бе в Америка. Заради нея той дойде у нас и в момента дели времето си между България и Щатите. Финансистът наскоро бе родния град на певицата Карлово.

Преди дни изтече и първата снимка на половинката на Петкова, който изглежда доста по-възрастен от нея. Появиха се някои злобни коментари – типично по нашенски, но Нели е щастлива и не дава пет пари за това.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар