Кошмар за Лора Крумова и Сотир: Ето какво ги сполетя!

Кошмар за Лора Крумова и Сотир: Ето какво ги сполетя!
Гласувайте за статията

Лора Крумова и Сотир не могат да се похвалят със спокойно лято. Не и сега, защото недоброжелатели ги атакуваха много лошо и им нанесоха трайни щети.

Кражба помрачи лятното настроение на Лора Крумова и съпруга й Сотир Марков. Това уби всякакво желание у тях за лятно разпускане, а и бръкна сериозно в джоба им.

Лора Крумова и Сотир

Лора Крумова и Сотир бяха обрани

От сърф училището на Сотир, на къмпинг „Градина“, крадци отмъкнали дъски за сърф, чиито цени започват от 300 лева за бройка, а най-скъпите, каквито били на Сотир, достигат 3-4 хиляди лева.

Двамата веднага предприели мерки да разкрият самоличността на обирджиите чрез социалните мрежи. Надежда да си върнат пособията, които им вадят хляба, почти нямало, защото най-вероятно вече били продадени, пише „Ретро“.

През 2012 г. школата им отново бе атакувана от апаши, но това се случи през зимата. Тогава семейството също понесе големи загуби.

Както е известно, Лора и Сотир имат две деца и сега повече от всякога им трябват пари. Тя е в отпуск по майчинство, но мястото й в телевизията вече не изглежда никак сигурно.

Финансовото положение на семейството не е особено добро, тъй като Сотир не печели чак толкова добре, а и покрай децата двамата имат много разходи.

Ето защо тази кражба е голям удар за Лора и Сотир.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар