Палавник: Виктор Николаев лъсна без дрехи с 4 жени (Пикантно фото)

0

Виктор Николаев се показа като голям палавник, тъй като плува с 4 жени. На снимката всички разпускат и се радват на летните дни, в което няма нищо лошо, разбира се.

Пикантното фото, на което журналистът Виктор Николаев се пляска във водата в компанията на Ани Цолова, Ани Салич и още две дами от колектива на Нова телевизия, било направено по време на тиймбилдинг на морето.

Виктор Николаев
Виктор Николаев винаги е имал подход към дамите

Груповите почивки за по няколко дни били честа практика в телевизията и имали за цел да сплотяват колектива. Очевидно практиката работи, щом смятаният за мъж под чехъл Николаев е способен да захвърли задръжките и да скъси дистанцията с обвързаните си колежки. От снимката се вижда, че на лицето му грее щастлива усмивка, каквито са пуснали Салич и Цолова.

Едва ли обаче жена му Людмила би останала доволна, че Виктор си прекарва по-добре на почивка с колеги, отколкото на тези със семейството, пише „Ретро“.

Говори се, че журналистката от БНТ често правела сцени на ревност на мъжа си. Людмила с желязна ръка ръководи семейството си и бързо го вкарвала в правия път. Освен че му забранила да има по-близки отношения с колежките си, тя го действала и в домакинството.

Виктор Николаев
Виктор Николаев с 4 жени
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.