След 14-годишна вярна служба Краси Радков се разделя със Слави, за да влезе в чалгата

След 14-годишна вярна служба Краси Радков се разделя със Слави, за да влезе в чалгата
Гласувайте за статията

Краси Радков поема по напълно нов професионален път. Оказва се, че комикът е всестранно развита личност и има много повече от един талант.

Краси Радков е подсигурил бъдещето си след финала на „Шоуто на Слави“ на 31 юли, научи HotArena.

Краси Радков и Слави Трифонов

Краси Радков се разделя със Слави Трифонов след цели 14 години

След 14 години вярна служба при Дългия комикът е решил да поеме по нов път. От няколко месеца насам Краси се е преквалифицирал в певец и удря в земята колегата си Борис Солтарийски и цяла плеяда други родни звезди.

Оказва се, че Радков е изключително търсен от кръчмарите в цялата страна. Хонорарът му е 2500 лева – сравнително нисък на фона на някои чалга звезди, които не си отварят устата за по-малко от 7 хилядарки.

От друга страна Краси Радков предизвиквал интерес защото привличал по-улегнали клиенти в заведенията, в които гостува. В репертоара му влизат всички парчета на „Ку–ку бенд“, ретро фолк, както и нови негови, които бълва от няколко месеца, пише „Ретро“.

Не е ясно обаче дали ще продължи да изпълнява парчетата на „Ку-ку бенд“, след като се раздели със Слави. Шоуменът е особено чувствителен на тема авторски права и има голяма вероятност да забрани на Краси да пее „Ти си“, „Затова“ и т.н.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар