Шок: 52-годишната Никол Кидман става отново майка!

Шок: 52-годишната Никол Кидман става отново майка!
Гласувайте за статията

Никол Кидман е на такава възраст, на която едва ли някой я слага в сметките да стане пак майка, но явно в Холивуд всичко е възможно. Актрисата иска още деца.

„Имам малка надежда, че тази година ще се случи чудо за Кийт и мен. Искаме да имаме повече деца“. Това признава Никол Кидман пред американски медии, говорейки за семейството си. Звездата, която е майка на четири деца, не крие, че си мечтае да има поне още едно.

Никол Кидман

Никол Кидман пак ще става майка

Според източник, близък до семейството, тъй като актрисата вече е на 52 и едва ли може да зачене и износи здраво бебе, тя и съпругът ѝ обмислят възможността да осиновят дете. Двамата са споделили, че нямат нищо напротив да се сдобият с още един наследник, макар и да не е с тяхната кръв.

Никол Кидман и Кийт Ърбан са заедно от 13 години. Те имат четири деца. Две са от брака на холивудската звезда с Том Круз – 24-годишният Конър и 26-годишната Изабела. Актрисата има една дъщеричка от любовта ѝ с музиканта – 11-годишната Съндей. Двамата имат и още едно момиченце – 8-годишната Фейт, която е родена от сурогатна майка.

„Живея в Нашвил съвсем целенасочено. С Кийт всъщност водим съвсем обикновен живот. Непрекъснато го повтаряме, но хората сякаш не ни вярват. Но ние наистина сме съвсем обикновени хора. Работим здраво и защитаваме личния си живот“, споделя Кидман.

Никол неведнъж коментира в интервюта за медиите, че семейството е онова, което ѝ носи вътрешен мир и спокойствие.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар