Ива Екимова: Благодаря на д-р Екимов, че избра да стана майка на изумителната Дара!

Ива Екимова: Благодаря на д-р Екимов, че избра да стана майка на изумителната Дара!
Гласувайте за статията

Ива Екимова се върна за пореден път към своето минало, което до голяма степен е белязано от Дими от „Сленг“, който по образование беше гинеколог.

„Така. Този пост не съдържа продуктово позициониране, нито хейт, още по-малко претенция за обективизъм. Тук, безрезервно присъстват лоялност, невчесаните (щото няма време да отиде на фризьор) мисли на една майка и категоричното нежелание да яхне вълната на публичност, само и само да попадне в рейтингов сутрешен блок, за да плаче за ограничената си свобода да избира между тиган и чашка С.

Ива Екимова

Ива Екимова проговори за кампанията на Андрей

Бегло си спомням, че съпругът ми – гинеколог (споменавам го само между другото) снимаше всеки ден от растежа на дребното човече вътре в мен. Бяхме три момичета, които забременяхме едновременно – половинките на трима приятели от детството.

Докато, превита на две излизах от банята след поредните прояви на сутрешно неразположение, случайно чух, как бащата на детето ми, екзалтирано подстрекаваше някой от другите двама с думите: „Снимай, снимай, такива ц……и няма да видиш никога повече” Поне не и на жена си, допълних наум, но не това е фокусът на тия мисли.

Работата ми с Иван и Андрей е най-любимия период от живота ми. Незабравими моменти, но и много тежки ПР ситуации, в които трябваше да се съобразяваме с множество фактори, за да доставим на публиката качествен, забавен и запомнящ се телевизионен продукт. Отправната гледна точка винаги е бил негово величество зрителят и доброто му настроение.

Като продукт на най-строгия продуцент в аналите на родния шоубизнес, мога да кажа, че Иван и Андрей са едни от най-забавните, консенсусни и точни хора, с които съм работила. Да се върнем, обаче, на темата за чашките, тиганите и резерва от яйцеклетки.

Кампанията “Направи го сега”, не е адресирана до мен по обясними причини. Първо, аз моя принос към демографията и прирастта вече съм го дала. При това, по думите на всички, които познават дъщеря ми, с доста качествен материал.

Благодарение на баща й, който между другото си беше доста готин, а като се роди Дара, стана даже още по-готин. И, не –това не беше моя избор. Защото тогава, на 26, нямах представа какво да избера. Истината е, че съм благодарна на д-р Екимов, че избра да стана майка на изумителната Дара.

Ако през далечната 2002 кампанията „Направи го сега” се беше появила, щях да се чувствам два грама по-спокойна. Защото щях да съм наясно, какво ме очаква, както и да знам, че там някъде има едни приятни хора, които, макар и дистанционно ще ме подкрепят. С каквото им е по силите.

17 години след раждането на дъщеря ми и 11 години, откакто я отглеждам сама, срещам много млади момичета, които се страхуват, колебят, чудят и притесняват. Дали сега? Да си поживея ли още малко? Да изградя ли кариера? Не, момичета! Няма страшно! Сега е моментът, всеки ден колебание е загубен. Защото после става все по-сложно, а оправданията все по-шумни.

И не, това не е малоумна кампания. Това е истинският вопъл на едни хора, които са срещали същите млади момичета, като мен. Защото винаги ще се намерят приятели, които да те подкрепят, да те насърчат и да ти помогнат и това е, което Андрей Арнаудов прави. Просто вие го виждате в публичното пространство и това ви дразни.

А, стара истина е, че сме най-шумни, когато ударят в десетката комплексите, страховете и недостатъците ни. Защото всичко, което крещим най-силно е това, от което се страхуваме. Това, което ни прави най-слаби, там където са истинските ни комплекси. Сега ги приписвате на Андрей, за да прикриете собствените си недостатъци, заключени зад решетките на несигурността и параноята, че остарявате твърде бързо.

Не, просто е! Ако сте сигурни в себе си, ще правите това, което искате и няма призив или кампания, които да ви засегнат, освен ако не са ви важни появите по телевизора. Иначе, новият ми сутиен твърди, че съм чашка С….“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар