Роби Уилямс призна: Без малко да се самоубия!

Роби Уилямс призна: Без малко да се самоубия!
Гласувайте за статията

Роби Уилямс винаги е бил от звездите, които не държат на приличието и определението „бохем“ им подхожда. Певецът не крие и че в разгара на славата си е залитнал по алкохола и наркотиците, което му е създало немалко проблеми в живота.

Наскоро той сподели, че прекомерната употреба на кокаин и предишният му дом, който смятал, че е обладан от тъмни сили, са го подтикнали към мисли за самоубийство.

„Дълго време усещах тежка и някак тъмна енергия в този дом, имаше и физически проявления. Тогавашната ми приятелка мислеше, че това е духът на дядо ѝ. Чуваха се стъпки по пода, по стълбите… Тогава взимах много кокаин. С времето ставаше по-лошо и често спях на задната седалка в колата, защото ме беше страх. Това се случваше в продължение на цели два месеца, мислех че никога няма да се отърва, бях на ръба да се самоубия“, споделя певецът.

Роби неведнъж е говорил открито за зависимостта си към наркотиците, която нараствала все повече с времето, докато един ден през 2007 г. мениджърите му не го принудили да влезе в клиника.

„За мен беше истински кошмар да вляза в клиника. И преди това бях ходил и намирах това място за влудяващо скучно. Изобщо не желаех дори да се доближавам до него. Не можех да повярвам, че съм стигнал дотук. Знам обаче, че ако не бях влязъл в клиника, сега щях да съм мъртъв. Щях да си отида от свръхдоза“, разказва още Роби Уилямс.

Източник: БЛИЦ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар