Помните ли „къртицата“ Емил Каменов? Днес той е на седмото небе!

Помните ли „къртицата“ Емил Каменов? Днес той е на седмото небе!
Гласувайте за статията

Емил Каменов е изключително щастлив, че най-после успя да сформира истинско семейство. Това беше неговата мечта и той я осъществи.

Емил Каменов вече е горд баща на дъщеричка, а за радостната новина се похвали самият той в сутрешно гостуване по Нова ТВ.

Емил Каменов

Емил Каменов вече е баща

Риалити героят, когото познаваме най-вече от участието му в Къртицата и Биг Брадър преди няколко години, е коренно различен човек. Живее на семейни начала с приятелката си и двамата са по-щастливи отвсякога.

Откакто е вече и баща пък, поведението на брадъра съвсем се е променило. Не напомня с нищо на това, което познаваме от него в шоу форматите.

Припомняме, че преди години той разказа голямата си болка, а именно, че бившата му приятелка е направила аборт. Дори не се е допитала до него, а действала прибързано и взела решението сама.

Тогава той пребил нея и семейството й. След тази случка болката в него останала и той не спираше да копнее за свое дете и от няколко години се молеше само за наследник, пише Шоу Блиц.

Всъщност Емо Каменов преди време бе споделил в национален ефир колко много иска да изпита емоцията от това да бъде баща – ето, че мечтата му най-накрая се сбъдна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар