Глория с много тежко решение заради гаджето си!

Глория с много тежко решение заради гаджето си!
Гласувайте за статията

Глория отново е влюбена, а през годините тя е доказала, че поставя личния си живот над всичко останало и най-важното за нея е да бъде щастлива.

Глория е на път да направи една драстична крачка в кариерата си, от която със сигурност най-потърпевши ще бъдат многобройните й почитатели. Изглежда, че примата на родната поп фолк музика се кани да замрази дългогодишната си кариера.

Глория

Глория пак е влюбена

Причината за шокиращото решение на изпълнителката се оказа любовта й към млад и атрактивен гръцки милионер, пише „Уикенд“.

Богатият елин до фолк дивата обаче, не е известен у нас, а връзката й с него е от около година. Неслучайно красавицата прекарва ваканциите си по гръцките плажове.

Глория дълго време криеше кой е мъжът, до когото заспива. Преди месец обаче тя най-после се похвали с красавеца с фото от Виена.

Влюбената двойка очевидно се забавлява – гаджетата обиколиха няколко държави през последната година, като по правило отсядат само в 5-звездни хотели.

10-години по-младата половинка на Глория се занимава с търговия и хотелиерство, твърди още изданието. Гъркът притежава няколко хотела на атрактивни дестинации в родината си.

Заради финансово прекрасното си гадже чалга иконата вече отказва участия и се е отдала на почивка, гарнирана с любов.

От началото на лятото фолкаджийката приела да извие глас едва 3-4 пъти. Певицата почти е замразила кариерата си и се отдала на заслужена почивка, коментират хора в лекия жанр.

„Щастието влиза в живота ни, когато имаме какво да правим, някой, когото да обичаме и нещо, на което да се надяваме“, заяви преди няколко дни 46-годишната Глория. И допълни, че в момента е най-щастливия период в живота й.

„Дълги години тя работеше неистово, правеше по 20-30 участия на месец. Говорим за периоди без ден почивка. Изгради име и кариера, има любовта на феновете и никой няма да я забрави, ако едно лято си позволи лукса да не пее.

Поне до края на юли ще е с гаджето си, август може и да поработи малко“, разкриват още източници до седмичника.

Любопитна подробност е, че младият гръцки милионер е първият мъж, с когото Глория демонстрира публично близост след края на връзката ѝ с Илия Загоров.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар