Христо Сираков разкара Дениз от живота си, тя е съсипана!

Христо Сираков разкара Дениз от живота си, тя е съсипана!
Гласувайте за статията

Христо Сираков отново е необвързан, след като се е разделил с Дениз по свое желание. Не е ясно какво е продиктувало това негово решение, но сега всички манекенки могат отново да го атакуват.

Христо Сираков би шута на досегашното си гадже Дениз Хайрула, която бе участничка в последното издание на конкурса „Мис Плеймейт“ и се слави с най-готините задни части.

Христо Сираков и Дениз

Христо Сираков разкара Дениз от живота си

„Да, така е. Наистина не сме заедно с Дениз. Но това не е нещо много важно. Аз нямам навика да трия миналото, така че не съм махал снимки в социалните мрежи“, казва пред „България Днес“ бизнесменът.

Самата Дениз също отговори отрицателно на въпроса дали в момента има гадже. Тя приема доста по-тежко раздялата. Хубавицата не иска да чуе за Ицо и е изтрила всичките им общи снимки от мрежата. Родителите на Дениз бяха против връзката им, тъй като не искаха зет по-голям с 38 години от дъщеря им.

„Мисля, че се задава нова жена в моя живот“, за първи път обявява Сираков, но не разкрива повече подробности.

Ицо и Дениз се залюбиха в края на миналата година. В началото се говореше, че бизнесменът има връзка с актуалната носителка на титлата “Мис Плеймейт“ Жанета Осипова. Двете с Дениз са близки и до днес ходят заедно по плейбойски партита.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар