Ирина Шейк след раздялата

Ирина Шейк след раздялата
Гласувайте за статията

Топ моделът роди дете от половинката си Брадли Купър, но след щастливата им романтична история последва и раздялата им. Детето им Леа е вече на 2 години. Двойката се раздели, но без скандали и естествено двамата ще споделят грижите за момиченцето си.

Ирина е сред най-успешните модели на нашето време, тя обаче признава, че е странно за нея как хората смятат, че след като станеш майка трябва изцяло да промениш навиците и ежедневието си. Това да си майка е естествен процес и не трябва да ставаме различни само , защото сме имали късмет да бъдем и родители в живота си.

Ирина не е от хората, които обичат публичността и затова не коментира открито причините за раздялата с кино звездата.

Двамата бяха хубава двойка, но някак спонтанно се разделиха, разбира се имаше доста спекулации около раздялата им, но никои от двамата не ги потвърди.

Както се цитира и от изданието Една.Бг Ирина още търси любовта и вярва в тайнството на брака, тя остава романтик по душа и не крие, че все още вярва в голямата любов. Пожелаваме й да й се случи скоро, макар да знаем че толкова хубава жена има много предложения, трудно се открива истинския мъж за сърцето на една жена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар