Обрат: Андреа още е гадже на Кубрат Пулев! (Подробности)

Обрат: Андреа още е гадже на Кубрат Пулев! (Подробности)
Гласувайте за статията

Андреа и Кубрат Пулев са минали през много изпитания в своята връзка, но някак винаги успяват да устоят на премеждията. И този път май ще е така.

Боксьорът Кубрат Пулев и Андреа са сложили край на връзката си, твърдят медиите, позовавайки се на публикация на певицата в Инстаграм.

Андреа и Кобрата

Андреа и Кобрата още са заедно

„Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот“, пише тя. Засега Пулев мълчи по въпроса.

От написаното става ясно, че 32-годишната Андреа не желае да узаконява връзката си с Кобрата. Дали има конкретна причина за раздялата им или крах на отношенията им са поставили редицата непреживени докрай драми от миналото, не става ясно.

Последният скандал, който донесе световна слава на двойката, бе неочакваната целувка, която американската репортерка Джени Суши получи от Кубрат минути след победата му над Богдан Дину на 23 март. Тогава Андреа защити своя любим и дори открито се подигра на американката в социалните мрежи, пише „Телеграф“.

През последните години двамата все по-рядко се появяваха заедно. Верни фенове на блондинката заподозряха, че нещата не вървят по мед и масло още преди няколко месеца, когато общите им фотоси в различните социални мрежи бяха премахнати. Фенове на Андреа и Кубрат гадаят дали те отново ще намерят път един към друг и ще намерят сили да си простят.

Според информация на HotArena, от близки до двойката, Андреа и Кубрат Пулев са заедно и не са се разделяли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар