Личи си, че е евродепутат: Виж какво подари Андрей Слабаков на Ерна за ЧРД!

Личи си, че е евродепутат: Виж какво подари Андрей Слабаков на Ерна за ЧРД!
Гласувайте за статията

Андрей Слабаков винаги е твърдял, че Ернестина Шинова е неговият живот. Без нея той просто не може да живее и ето защо я глези при всеки удобен случай.

Андрей Слабаков подари маркови слънчеви очила за ЧРД на съпругата си Ернестина Шинова. Актрисата от „Откраднат живот”, „Комиците” и „Мисия Лондон” навърши 56 години на 2 юли – първия ден на мъжа й като евродепутат.

Андрей Слабаков и Ернестина Шинова

Андрей Слабаков глези Ерна за ЧРД

„И из сега отскочих за малко до Брюксел. Разхождахме се семейно из столицата на Европа и хубаво си поприказвахме. Щеше ми се да поостана още известно време там, но трябваше да се прибера за снимки в България”, сподели пред репортер на „Уикенд” дъщерята на сатирика Чавдар Шинов.

Досега Андрей Слабаков рядко си позволяваше да прави скъпи подаръци на жена си, но вече не е проблем за него, тъй като като евродепутат се очаква всеки месец да получава много тлъста заплата.

Андрей, който беше зациклил сериозно като режисьор, имаше нужда от стабилни доходи и ето че късметът го споходи. Успя да влезе в европарламента, при това напук на много хора.

Сред тези хора е певицата Кичка Бодурова. Тя многократно го осмя във Фейсбук, където твърдеше, че няма как човек с такъв външен вид да бъде евродепутат. Оказва се обаче, че има как.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар