Наталия Симеонова не е стъпвала в родния си град Плевен от 18 години

Наталия Симеонова не е стъпвала в родния си град Плевен от 18 години
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова не е стъпвала в родния си град Плевен от 2001-а година, оплака се самата тя.

Феята на любовта идва в София още като студентка и бързо влиза в медиите. Ефектната красавица, която тогава тежи с 40 кила по-малко, веднага започва работа в телевизията – дебюта й е в младежкото предаване „Формула 5”, откъдето обаче е изместена от Валерия Велева.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова търси своето ново начало

В началото на новия век амбициозната дама посещава Плевен, за да види роднините си. Наталия донякъде се е кротнала, сега няма предаване и ангажименти, но продължава да не намира време да се прибере в бащината къща. Същевременно обаче Симеонова така и не я е продала, а съвестно плаща данъците й, пише „Уикенд“.

През последните няколко години чаровната блондинка се подвизава предимно в САЩ, където твърди, че животът за нея е много по-спокоен, тъй като го няма напрежението от славата, чиято тежест носи през последните две десетилетия.

Именно в страната на неограничените възможности живее и бащата на детето й Денис Ризов. Точно той й помогна да се пренесе зад Океана.

По всичко личи, че Наталия не иска и да чуе за миналото си. Освен че не се връща в родния град, тя няма намерение да се върне и на телевизионния екран.

Преди месеци Симеонова разкри, че в телевизията вече няма място за нея, защото там е пълно с хора, които не ти мислят доброто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар