Цветанов бяга, а жените му се глезят в мола! (ВИЖ СНИМКИТЕ)

Цветанов бяга, а жените му се глезят в мола! (ВИЖ СНИМКИТЕ)
Гласувайте за статията

Цветан Цветанов не пропуска да поддържа спортната си форма!

Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов се е отдал на луксозен живот в покоите си в баровската кооперация на „Артекс“. Не си личи по някакъв начин да страда от публичното си низвергване от управляващата партия.

Цветанов

Цветанов тича за здраве

Всяка сутрин около 7 часа Цветанов излиза от входа на блока в спортен екип – целият изтупан в „Найк“. А после поема към близката Борисова градина за традиционния си крос. На връщане пазарува натурални сокове.

Веднага след това стартира дефилето на аристократичния семеен автопарк. Съпругата Десислава и дъщерята тръгват с БМВ на шопинг, като паралелно с тях шофьорът на Цветанов кара на мивка джипа „Фолксваген Туарег“, който се ползва от Цветанов.

Следобед съпругата и средната му дъщеря Василена, която е десетокласничка в престижно столично училище, сменят колите. От БМВ-то се прехвърлят в чисто нов „Мини Купър – Кънтримен“ и поемат към някой от столичните молове.

Прекарват там поне два часа, препълват с рокли и други женски джунджурийки няколко торби и по живо, по здраво потеглят към дома, пише Ретро.

Цветанов не щади средства за комфорта на четирите си любими жени, които живеят като принцеси. Най-малката му щерка София, която наесен ще бъде в трети клас, все още не се вълнува от модните тенденции и марковите дрехи.

За сметка на това пък средната Василена винаги е изтупана в дизайнерски дрешки, избрани под зоркото око на нейната майка, която също има афинитет към скъпите придобивки. 16-годишната девойка, която от около половин година има сериозно гадже, често може да бъде забелязана в най-актуалните софийски заведения.

Въпреки че не е пълнолетна, родителите й й разрешават да посещава клубове и така популярните сред младежите наргиле барове. Най-голямата от трите щерки на Цветанов пък се радва на охолен живот и завидна кариера в Америка.

Гергана Цветанова е част от екипа на Световната банка, управлявана от бившия ни еврокомисар Кристалина Георгиева.

Най-голямата наследничка на политика работи като анализатор в екипа на институцията, а средната заплата за нейната позиция възлиза на 54 хиляди долара годишно, показва справка с американска платформа за предлагане и търсене на работни места.

Преди по-малко от година дъщерята на бившия втори в ГЕРБ се дипломира в университета Бат в Югозападна Англия, където делеше една скамейка с децата на ултрабогаташи от цял свят срещу колосално високи семестриални такси. Там Гергана завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар