Бомба: Виж колко печелят на час Калев, Радков и Рачков! (още подробности)

0

Виктор Калев, Краси Радков и Митко Рачков вадят по 3 бона на час!

Комиците Виктор Калев, Краси Радков и Митко Рачков заработват по 3000 лв. на час. Да, няма лъжа и измама, това е самата истина.

Рачков
Рачков, Калев и Радков гушат по 3 бона на час

Толкова била тарифата им, по която те се хонорували, за да са водещи на сватби, частни партита и корпоративни събития.

Най-често обаче актьорите отпускали и бис от половин час допълнително. Често се случвало звездата на „Шоуто на Слави” да се засече с някогашния любимец на Дългия на едно и също събитие. Или докамините да ги поръчат в комплект.

Ценоразписът на любимеца на Маги Халваджиян – Димитър Рачков бил почти същия като техния. Много родни богаташи били фенове на комика и често го викали за забава по време на лични тържества.

Именно частните партита били голямата стихия на Рачков, тъй като бил пълен с лафове, които използвал, за да забавлява богаташите.

Сменял няколко визии по време на ангажимента си, а най-любим и търсен бил Жоро Бекъма – екранният му образ от „Пълна лудница“, който го изстреля право към върха преди години, пише вестник „Уикенд“.

Мнозина от колегите им актьори в гилдията негодуват и дори завиждат на късмета на тримцата, чиито пари не могат да изкарат и за месеци. Но, както се казва – кой, както се уредил…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.