Николета утешава Андреа след раздялата й с Кубрат Пулев! (още подробности)

Николета утешава Андреа след раздялата й с Кубрат Пулев! (още подробности)
Гласувайте за статията

Николета Лозанова утешава Андреа след края на връзката й с Кубрат Пулев!

Николета Лозанова се захвана с тежката задача да утеши Андреа, която загатна за край на връзката си с боксьора Кубрат Пулев.

Андреа

Лозанова утешава приятелката си Андреа

В петък певицата написа в инстаграм криптирано съобщение. „Твърде млада съм, за да се омъжа и твърде голяма, за да играя детски игри – наслаждавам се на необвързания си живот“.

Още по-сериозна тежест на съобщението даде емотикон „вдигнато палче“ от страна на блондинката на конкретен въпрос дали е приключила с Пулев.

Добрата дружка на Андреа – Николета Лозанова веднага се притече на помощ. Тя веднага показа своята подкрепа със сърчице и вероятно е провела личен разговор.

Двете се сдушиха през последните няколко години и са неизменно заедно по светски събития.

В ранните неделни часове Андреа изненадващо изтри съобщението, което разбуни духовете. Близки до чалга певицата разкриват пред вестник „България Днес“, че думите й са ядосали Кобрата. Той обича да контролира всичко около доста по-младата си половинка.

„Всичко около радялата е силно преувеличено. Те са имали тежки моменти, свързани най-вече с многобройните пътувания и отсъствия на Кубрат заради тренировъчни лагери и участия в мачове.

Тя дори го придружи на изслушването в САЩ и му оказа сериозна подкрепа около случая с Джени Суши. Има голяма вероятност двамата да преодолеят различията“, споделят близки до двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар