Страхил Гановски: Даниел Георгиев не е истинският Мистър Свят България! (виж тук)

Страхил Гановски: Даниел Георгиев не е истинският Мистър Свят България! (виж тук)
Гласувайте за статията

Даниел Георгиев не е носител на престижната титла!

„Оливър Стойков е истинският Мистър Свят България. Той бе избран на официален конкурс през април и ще представи страната ни. Това момче, Даниел Георгиев, не е носителят на най-престижната титла”, заяви лицензиантът на марката „Мистър Свят България” Страхил Гановски.

Даниел Георгиев

Разкрития за Даниел Георгиев и титлата

По думите му, лансирането на измислени конкурси само вреди на имиджа на истинския победител. И това е 28-годишния Оливър Стойков. Даниел Георгиев, който спечели титлата „Мистър Менхънт” няма да представя страната ни на световния конкурс.

Организаторът Атанас Лазаров обясни, че момчето покорява световните сцени и успехите му могат само да ни радват. Той обаче няма право да организира „Мистър Свят България”, нито да изпраща Георгиев на световния конкурс „Мистър Свят”, пише вестник „България днес”.

Представител на световния конкурс за България е Страхил Гановски. И той сподели подробности от предстоящото участие на Оливър Стойков.

„Оливър ще се бори с над 100 представители от чужбина от 6 до 23 август в Манила, Филипините. Конкурсът бе предвиден за 8 юни, но се отложи за началото на август”, обясни още Гановски.

Оливър Стойков е от Шчечин, висок е 1,95 метра, завършил е „Бизнес и мениджмънт” във Варшава, а в свободното си време обича да се гмурка, да се катери, да кара сърф и ски. Професионално се занимава със строителство, като говори три езика — полски, руски и английски.

Той бе официално избран на 2 април на конкурса „Мистър Свят България”. Компетентно жури с участието на Мис Свят България Галина Михайлова и Мис Вселена България го избра сред десетки кандидати.

„Изключително горда съм, че ще изпратим именно него”, заяви след конкурса Венета Кръстева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар