Алисия се юрна да защитава родните плажове!(Виж още)

Алисия се юрна да защитава родните плажове!(Виж още)
Гласувайте за статията

Алисия се впусна в нова социална инициатива

Алисия се носи на крилете на любовта. Певицата сама призна, че има нов мъж до себе си. След драматичната раздяла с издирвания от Интерпол Жоро Бирмата, гласовитката от Вакарел отново е  влюбена.

Алисия

Алисия се включи в черноморската кампания

Певицата сама пусна снимка, на която бе качила краката си върху тези на непознат мъж. А двамата пътуваха с бизнес класа в луксозен самолет на екзотична ваканция.

Стана ясно, че новият мъж до звездата на „Ара мюзик“ никак не е случаен. Той е син на известен наш бизнесмен, който се занимава с добив на каменни въглища.

Вероятно, че след като й върви на любовния фронт, чалга фурията се е заела и с обществени проекти.

Бившата на Валери Божинов се впусна да защитава родното Черноморие и да връща летовниците на него.

Поп фолк звездата стана една от многобройната звездна организация, която се стреми да популяризира родното ни Черноморие и да спре отлива от българските плажове, пише HotArena.

Освен вакарелката, в това начинание се включиха още звезди като Башар Рахал, Йоанна Драгнева, Орлин Павлов, Ники Илиев и дори митрополит Антоний се включиха в акцията #роднотоморенеедемоде.

В социалните мрежи всеки от тях пуска клип или снимка, подкрепен с хаштаг. Не липсват и патетични речи от Арапя, Атия и други курорти.

Целта на кампанията, чието финансиране не е много ясно, е да върне летовниците обратно по българските плажове, пише „България днес”.

Първи в защитната тема се включи режисьорът Ники Илиев. Синеокият актьор сподели снимки от къмпинг „Градина”, като под тях написа:

„Кадър от филма „The reunion movie” За снимките, на който избрахме нашето море.

В подкрепа на кампанията #роднотоМоренеедемоде” завършва актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алисия се юрна да защитава родните плажове!(Виж още)”

  1. Ани

    авг. 19. 2019

    Еми като е проста и нз с кого да си ляга и да не се прибира от Малдивите, Бора Бора, Индонезия ще подхваща инициатива за родното море… 😀 😀

Добавете коментар