Рут Колева се вдъхнови от еднополовите двойки!(Виж още)

Рут Колева се вдъхнови от еднополовите двойки!(Виж още)
Гласувайте за статията

Рут Колева се е отдала на социално значими проекти

Певицата Рут Колева в последно време се е отдала на неща, които са важни за обществото. Сега изпълнителката търси вдъхновение от еднополовите връзки, пише HotArena.

В тази връзка поп дивата пуска ново видео, което е познато като куиър видео. Това е нова, но добре позната стара дума, която означава еднополова любов.

Само десетина дни делят премиерата на певицата и новия й клип Рут Candy Coated–което в превод означава „С бонбонова глазура”.

Клипът е осъществен с танцьори и арт изпълнители от България и чужбина.

Рут се вдъхновява, след като гледа „драг представление” в Барселона, организирано от хомосексуалното общество, пише „България днес“.

„Подкрепям цялото ЛГБТ движение в България. През годините за мен се превърна в мисия да помагам и отстоявам правата на куиър хората в страната и прогресът ме прави щастлива. Радвам се, че и други артисти последваха примера ми.

Рут Колева

Рут Колева се отдаде на благотворителна кауза

В началото се чувствах сама, бях обект на атаки и заплахи в пресата и социалните мрежи.

Вярвам в любовта, а и съм израснала в държави, където е нормално да видиш еднополови двойки да изразяват любовта си. Ще се радвам, ако мога да помогна дори малко за промяната на обществото”, каза още Рут.

Цялата нова дейност на Рут Колева говори,у че тя наистина се е отдала на социално значими проекти.Фурията дори взе участие в новия клип на Азис. В песента от кючеците се минава на интеграция на ромската общност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Рут Колева се вдъхнови от еднополовите двойки!(Виж още)”

  1. Няма очудени за тая

    юли 15. 2019

    Еврейски соросоиден евтинджос. Последната Еврогейзия в Израел беше посветена буквално на извратеняците.

Добавете коментар