Шок: Катето Евро искала Мариус Куркински за снаха?

Шок: Катето Евро искала Мариус Куркински за снаха?
Гласувайте за статията

Катето Евро искала Мариус Куркински за….снаха!

Ексцентричната актриса Катето Евро искала да ожени режисьора Мариус за сина си Сашо Кадиев!

Катето Евро

Катето Евро искала Мариус за снаха

Катето Евро, която отскоро води забавното шоу на Би Ти Ви „Игрите на звездите”, минала през подкупи и заплахи. За да склони колегата си Мариус Куркински да подготви сина й за НАТФИЗ.

Звездата от „Оркестър без име” била категорична, че именно режисьорът трябва да помогне на Александър Кадиев за кандидатстудентските изпити. И не приемала отговор, по-различен от „Да”, пише вестник „Уикенд“.

Катето постигнала целта си и Мариус приел, но не заради молбите й, които в някакъв отчаян момент прераснали в мрачни сценарий.

А защото се убедил в таланта на Александър Кадиев, който днес е сред най-известните млади актьори и заедно с Деси Стоянова водят предаването „Преди обед” по Би Ти Ви.

По-интересното в историята е, че в стремежа си да убеди Мариус Куркински да стане учител на Александър, актрисата опитала да го спечели с необичайна оферта.

Катето обещала на Мариус да й стане… снаха. „Готова съм на всичко, кажи какво искаш и ще го имаш! Мост назад да ти направя?….”

От тоя род неща ми предлагаше – да се съблече чисто гола, да ми изиграе съчетание с въже, да ми направи дърпана баница, шоколадова торта, курабии, невъзможни неща.

И така, след дълга серия шеги и закачки, един ден, в който бяхме особено развеселени, тя излезе с нова концепция:

„Мариус – каза, – ако подготвиш Сашко за НАТФИЗ, ще ти разреша да се омъжиш за него. И да ми станеш снаха!”, споделя режисьорът и актьор Мариус Куркински в книгата на Катето Евро.

Странното предложение не останало веднъж на думи. Актрисата така се вдъхновила от идеята, че в следващите дни все това говорела. Разбира се, всичко било на шега, но Катето все пак нямала спирачки.

„То не беше, че трябва да ходя да го искам в Кокаляне с бъклица и дрян, че когато дойдат гости, Катето ще им казва: „Запознайте се с добрата ми снаха”.

Или пред тях ще ми вика: „Снахо, иди да нацепиш камъни за огнището”, и тайничко ще им намига, страшно беше”, разказва Мариус Куркински.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар