Венци Венц с нова тръпка: Заряза майката на дъщеричката си!

Венци Венц с нова тръпка: Заряза майката на дъщеричката си!
Гласувайте за статията

Венци Венц заряза майката на детето си

Рапърът и водещ на музикалното предаване „Гласът на България“ – Венци Венц, стана баща в края на миналата година, но няма намерение да се отказва от ергенския си начин на живот , пише в. „Уикенд“.

Венци Венц

Венци Венц заряза майката на детето си

Хип-хоп изпълнителят, чието истинско име е Венцислав Чанов, има 7-месечна дъщеря Агуая от чаровната Мелани Ширкова, която преди раждането работела като негова асистентка. Малката носи името на най-младата гръцка богиня на красотата.

Двамата прекарвали с майката на бебето си почти цялото си време заедно преди раждането. Но смятали, че все пак всеки трябва да има свобода и свое лично пространство, затова нямали против да имат отделни жилища.

„Вярвам в липсата на табута, в свободата на съзнанието, в съвсем различни нови устои, които са свързани с младото поколение, което представяме“, казва певецът.

Мелани споделяла неговите виждания и също била против ограничаването на личната й свобода.

„Предпочитам да не се лъжем. Предпочитам да не съм от тези мъже, които казват „Ти си всичко за мен, ти си жената на живота ми” и само след 2 години да изчезнат”, казва ексцентрикът.

Междувременно сценичният партньор на Павел Николов не иска да спира купоните, среднощните запои и забавленията с красиви фенки – отбелязва изданието.

Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си постарому. Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намират в нетипична ситуация.

Чанов учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

„С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство“ – разказва татуираният ексцентрик.

В началото на миналото лято Венци навърши 30 години и ясно усетил, че е настъпил моментът да стане баща.

Въпреки че музикантът лаконично определя Мелани като най-красивата жена и човек с красив ум, той вече си има нова тръпка.

Говори се, че наскоро срещнал чаровна брюнетка, неизвестна в публичното пространство. В момента двамата са заедно на морето, докато Мелани дундурка бебето в София, коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Венци Венц с нова тръпка: Заряза майката на дъщеричката си!”

  1. ardelia

    юли 16. 2019

    Казва се АГЛАЯ, а не АГУАЯ. Н

Добавете коментар