Щерката на президента Румен Радев го раздава самостоятелна!Дъщерята на президента Румен Радев

посрещна първото утро на юли месец на родното Черноморие, видя „Ретро“. Дарина Радева откри летния сезон на къмпинг „Смокиня“ край Созопол с голяма приятелска тумба. [caption id="attachment_429056" align="alignright" width="300"]Румен Радев Щерката на Румен Радев го удари на живот[/caption] Цялата компания на президентската щерка бяха отседнали в бунгала на няколко метра от плажа. А Джулай морнинг дочакаха след шумно парти с много музика и танци на известен плажен бар.

Там страстите им кипнали и един от компанията на Дарина се съблякъл гол на два пъти. Веднъж, за да тича измежду бунгалата, в които нощуват и други летовници. И втори път – за да направи нощно нудистко къпане в морето.

Наследничката на Румен Радев дружи с момичета и момчета на различни възрасти от френската гимназия, където е ученичка. Както и с колеги от театралната трупа, в която от няколко години играе. С тях прекарва свободното си време и пътува за ваканции. Макар да не е пълнолетна, дъщерята на държавния глава редовно посещава нощни заведения не само по Черноморието, но и в столицата. Очевидно баща й и майка й Гинка й имат пълно доверие, щом не са й поставили вечерен час и не я ограничават от нито един младежки порив. Наскоро тийнейджърката дори се снима в прегръдките на фолкпевеца Галин, на когото, изглежда, е почитателка. Тя бе на негово участие в столична чалготека, а кадрите, на които небрежно гушка фолкидола, сама сподели в интернет пространството. Тазгодишният й отскок до къмпинг „Смокиня“ не е първото й море без родители. През миналото лято тя отново летува с приятели, а за последно е ходила с баща си на почивка през 2016 г., няколко месеца преди Радев да бъде избран за президент. Тогава тя и брат й Георги придружили държавния глава и мащехата си Десислава на ваканцията им на къмпинг „Делфин“, намиращ се до Ахтопол, където първата дама призна, че двамата със съпруга й най-много обичали да събират слънчеви лъчи.