Честито: Нели Хаджийска се мести в нов дом! (ето къде ще живее със семейството си)

Честито: Нели Хаджийска се мести в нов дом! (ето къде ще живее със семейството си)
Гласувайте за статията

Нели Хаджийска се мести в ново жилище със семейството си!

Нели Хаджийска скоро ще е новодомка. Водещата на предаването „Търси се” по Би Ти Ви се похвали, че се мести със семейството си в по-голямо жилище. Но пък й е тъжно, че оставя куп спомени зад гърба си, пише вестник „Уикенд“.

Нели Хаджийска

Водещата Нели Хаджийска се мести в по-просторен дом

„Днес оставям 11 години живот. Най-щастливите ми 11 години. Напускам дома, който взехме с огромен ентусиазъм. Eнтусиазъм, граничещ с лудост.

В последните 3 дни уж изнасям вещи, а те като с магическа пръчка ми връщат спомени. Плаках, смях се… Мислих си много. Говорихме си със съпруга ми за всичко, което този дом ни даде. Магията на първите ергенски купони тук, суши партитата с любимите хора…

После очакването на децата, емоцията по сътворяването на първата детска стая, пелени, одеалца, мънички чорапки и обувки… Ох, нямате представа как плаках – пипах ги и плаках, плаках…”, написа Нели Хаджийска в личния си профил в социалната мрежа.

Според запознати водещата е купила нов просторен апартамент в затворен комплекс в скъп столичен квартал. Разходите по имота поделила с мъжа си Данаил, с когото са заедно от 13 години.

За тях двамата нито веднъж не са се чули слухове за скандали, изневери и прочие драми, които обикновено съпътстват живота на популярните лица от екрана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар