Официално: Разводът на Софи Маринова и Гринго е факт! (двамата женени 5 месеца)

Официално: Разводът на Софи Маринова и Гринго е факт! (двамата женени 5 месеца)
Гласувайте за статията

Софи Маринова е официално разведена с Гринго!

Бракът на Софи Маринова е официално прекратен с решение на съда в Етрополе на 26 юни. В решението, с което вестник „България Днес“ разполага, изрично се посочва, че вече бившите съпрузи нямат претенции един към друг.

Софи Маринова

Бракът на Софи Маринова и Гринго изтрая 5 месеца

Нито един от тях не дължи издръжка на другия. Софи и Тодор Давидков нямат общо жилище и имоти, придобити по време на брака, така че не делят нищо.

Шокиращата новина тръгна в началото като слух преди седмица, тъй като Софка се появи без Гринго на рождения ден на кумата си Преслава. Именно в този ден е излязло решението за развода.

Тогава Маринова се весели цяла нощ в отсъствието на Гринго, а по-наблюдателните гости забелязаха, че ръката на Софка е гипсирана.

Певицата запазва пълно мълчание по въпроса и не отговаря на мобиляни си телеон. Пред „България Днес“ Гринго лаконично заявява: „Питайте нея. Тя е публичната личност, не аз“.

Той даде ясно да се разбере, че темата му е неприятна. Синът на Софи – Лоренцо пък заявява, че са се разбрали да не коментират темата. Адвокат Цветанова, която е била защитник по делото също отказва коментар по темата с мотив, че за това трябва да говорят двете страни.

Крахът на брака на Софи Маринова и Гринго е абсолютна изненада и мистерия. На 20 юни, точно шест дни преди да излезе решението на съда, двамата бяха гости в „На кафе“, където Софи заяви, че иска през лятото да прекарат повече време заедно и да си „живучкат“.

На 26 юни съдът уважава и молбата на Маринова да си върне фамилното име Каменова. Непотвърдена засега остава версията, че Маринова е изритала мъжа си, защото и посягал. Че Гринго я бие, тя призна още в началото на връзката им.

През 2016-а, тя сподели, че ръката й е счупена, но малко след това се сдобряват, а според Софи Гринго си е взел поука и двамата са влюбени и щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Официално: Разводът на Софи Маринова и Гринго е факт! (двамата женени 5 месеца)”

  1. Ха

    юли 16. 2019

    Браво. Най-после й дойде акъла на Софка да осъзнае с какво гадно мръсно чудовище се беше забъркала. Мъже има бол, ще срещне много по-свестни.

  2. Нека да пее ,да е жива и здрава! Има си син и нека да бъдат щастливи! Да бъдат и свободни, и много успешни-майка и син !

Добавете коментар