Синът на Благой Георгиев стана на 3 годинки: Татко му не отиде на празника! (виж тук)

Синът на Благой Георгиев стана на 3 годинки: Татко му не отиде на празника! (виж тук)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев не отиде на рождения ден на сина си Елай!

Синът на Благой Георгиев стана на три години в присъствието на новото гадже на майка си Есмер Омерова, но не и на татко си.

Благой Георгиев

Малкият Елай стана на три годинки, но Благой Георгиев така и не отиде на тържеството

Малкият Елай получи детски автомобил за подарък, който веднага подкара под зоркия поглед на боксьора Макс Давидов. Който бившата на Джизъса продължава да нарича „татко“ на момчето си.

Красавицата и спортистът са заедно от година. А българинът все по-рядко пътува до Москва, за да види наследника си. Преди дни той заведе другите си две хлапета на море в Обзор, но явно това лято няма да бъде с Елай.

В момента Благой Герогиев и Златка Райкова са на почивка в Гърция, а честит рожден ден на момчето му пее Макс и близките на Омерова. Благо и Есмер се ожених през 2015 година, а година по-късно с появи единственият им наследник.

В началото на миналата година двамата се разведоха, като българинът остави детето и всичкото си имущество на бившата. А през септември обяви публично връзката си със Златка, която ще стане майка пред есента.

Дано поне връзката му със Златка Райкова да издържи във времето и да не я последва съдбата на предишните благови невести.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар