Помните ли я: Ето какво се случва днес с водещата на „Елит“ Надя Иванова!

Помните ли я: Ето какво се случва днес с водещата на „Елит“ Надя Иванова!
Гласувайте за статията

Надя Иванова няма собствени деца, но замрази яйцеклетките си за по-добри времена!

Бившата водеща на „Елит“ Надя Иванова е готова със своите планове за летен отдих. Тя ще почива с един от племенниците си на море.

Надя Иванова

Надя Иванова ще прекара почивката си със своите племенници

Иванова, която миналата година се завърна на телевизионния екран със сериала „Скъпи наследници“ се радва на двама племенници – на три и четири годинки, които живеят в Пловдив.

След няколко провалени връзки, сред които и тези с тв продуцента Андрей Арнаудов и бизнесмена Борислав Комсийски (с когото се запознаха във Вип Брадър), тя така и не стигна до олтара. И до създаването на собствени деца.

Наскоро 38-годишната видинчанка стана известна с това, че замрази собствените си яйцеклетки. Тя е от хората които обичат да планират, но живота я е научил, че не всичко се случва по нашите планове.

„Хората се опитваме вече всичко да програмираме, всичко да върви по график“, коментира бившата тв водеща, пише lifeonline.bg.

С времето се е научила да го кара по-леко, особено след уроците които живота й е дал дотук. Включително и това, че е била крайна вещоманка и дори приятелите й са я наричали така, но вече се е поотърсила от тази мания.

Дали към днешна дата тя има нов мъж до себе си, не е ясно. Но е видно, че се справя чудесно и самотата не й пречи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар