Заради борчове: Отнемат апетитни имоти на Любо Пенев за над милион!(Виж още)

Заради борчове: Отнемат апетитни имоти на Любо Пенев за над милион!(Виж още)
Гласувайте за статията

Любо Пенев ще се прости с апетитни имоти на морето

Сериозен проблем се е стоварил върху главата на бившия треньор на ЦСКА и националния отбор на България Любослав Пенев.

Любо Пенев

Любо Пенев остава без апетитни имоти

За легендата на българският футбол отдавна се знае, че има непогасени задължения, но за първи път публично излизат документи, доказващи тази теза.

Частен съдебен изпълнител е обявил за публична продажба имоти на Любослав Пенев, които се намират на доста апетитно място, съобщава gong. И трите парцела, които са обявени за продажба, се намират в с. Синеморец, община Царево, Бургаска област.

Началната им стойност за търга, който е насрочен за 26 юли, е общо 1 129 520 лв., става ясно от документите, подписани от ЧСИ Илко Бакалов.

Първият е с площ като урбанизирана земя от 4750 (четири хиляди седемстотин и петдесет) кв.м., намираща се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Началната цена на парцела е 380 000 лева.

Вторият имот е с площ като урегулирана земя от 4443 (четири хиляди четиристотин четиридесет и три) кв.м., ситуирана в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Стартовата цена е 355 440 лева.

Третият парцел е най-скъп. Той е с площ като урбанизирана  площ от 4926 (четири хиляди деветстотин двадесет и шест) кв.м., находящ се в землището на с. Синеморец, община Царево, Бургаска област, в местността Поляните. Началната цена е 394 080 лева.

Разпродадените имоти за бившият национал са за над един милион лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар