Истината лъсна: Преслава се оперирала заради Павел! (Наричал носа й „клюн”-виж още)

Истината лъсна: Преслава се оперирала заради Павел! (Наричал носа й „клюн”-виж още)
Гласувайте за статията

Преслава си ремонтирала носа заради мъжа си Павел

Звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под ножа не защото не си харесвала носа, а защото любимият й Павел я спуквал от подигравки, научи HotArena.

И затова певицата често се случвало тя да бъде обект на критиките му. Бизнесменът обожавал да я бъзика на тема външен вид, като не пропуснал да изкоментира и доскорошния й нос, като го наричал „клюн“.

Тъй като Преслава била доста влюбена в Лазаров, тя вземала предвид забележките му относно визията си много присърце. Най се страхувала да не я зареже заради по-красива и по-сексапилна жена от нея, каквато практика имал преди да се залюбят и да имат общо дете.

Преслава

Преслава се оперирала заради Павел

Затова пайнерката предприела крути мерки за разкрасяване и хукна в Турция да си смалява носа. Оттам нататък помните какво се случи – певицата отнесе куп критики от феновете си, тъй като те харесваха в нея най-вече това, че е естествена. Почитателите й недоумяваха защо се е наложило да се ремонтира, без да има особена нужда от това.

Освен че изпълнителката на „Водка с утеха“ трудно се справи с хейта, два от профилите й в Инстаграм бяха блокирани, единият от които с над 400 000 последователи.Тези дни Преслава не е обект на хапливи коментари и успя да си възвърне профила. Сияеща от щастие поради тези обстоятелства, тя дори се осмели да покаже за първи път дъщеря си Паола, без да скрива лицето й.

Близки до певицата разкриват също, че по време на бременността брюнетката не е спирала да се движи и да катери с големия корем баири, именно за да не надебелее прекалено много. Че току виж Павел ще спре да я харесва. Неслучайно много скоро след раждането, тя възвърна предишните си килограми скорострелно.

Източник: HotArena

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар