Брад Пит победи: Анджелина Джоли най-после се примири!

Брад Пит победи: Анджелина Джоли най-после се примири!
Гласувайте за статията

Брад Пит и Анджелина Джоли най-после се кротнаха

Брад Пит може да се похвали с временна победа. Защото Анджелина Джоли е оставила на неговите грижи децата. Причината е, че актрисата е оставила на бившия си съпруг грижата за наследниците им, пише Дейли стар.

Брад Пит

Брад Пит още не може да повярва, сн. Фейсбук

Припомняме, че звездната двойка се раздели изненадващо през 2016 година. Анджелина Джоли и блондинът бяха заедно 12 години, като две от тях като законни съпрузи.

Разводът им бе обявен през април тази година, като бившите съпрузи все още доуточняват някои подробности около разтрогването на брака им. Но най-лютата битка бе заради децата и по-точно за тяхното попечителство.

Актрисата цяло лято ще се снима във филма „Тези, които искат да съм мъртва“ (Those Who Wish Me Dead).

Затова е предложила на Брад Пит да се грижи за 17-годишния Мадокс, 15-годишния Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шайло и 11-годишните Нокс и Вивиен, пише агенция Блиц.

Това е като спечелена битка за Брад Пит.Актьорът в началото не можеше да се вижда с децата си, защото бе обвинен в агресия и проблеми с алкохола. Припомняме, че Брад Пит и Анджелина Джоли са родители на три биологични и три осиновени деца.

„Прилича на наистина положителна промяна и Брад не е на себе си от щастие“ – коментира човек от обкръжението му. През април с обявяването на развода беше съобщено, че двамата актьори са се разбрали да си поделят попечителството на децата.

Но няма нищо верно в слуховете, че Анджелина Джоли и Брад Пит ще се събират отново.И двамата са категорични, че тази страница вече е затворена завинаги, и връщане назад няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар