Виктория Петрова на море без Красен Кралев! (защо водещата замина с майка си)

0

Виктория Петрова на море, но без Красен Кралев!

Виктория Петрова успяла да си издейства няколко дни отпуск. Които прекарала в родната Варна, а не потопена в лукса на гръцките острови, където отмарят повечето й колеги от телевизията.

Виктория Петрова
Виктория Петрова замина на море без любимия си

Първата си почивка за сезона обаче Петрова не споделила със своя любим – спортния министър Красен Кралев, защото той все още имал интензивни работни срещи.

Новинарката предпочела да се прибере в родния дом и да сподели кратката си ваканция с майка си. За която рядко намирала свободно време. От години се знае, че родителите на синеоката водеща са разведени и не живеят заедно.

За да не се чувства самотна, Виктория се стараела да навестява майка си във всеки удобен за нея момент.

Неочакваните юлски жеги обаче отказали двете дами да плажуват край морето. И те решили да заменят слънчевите бани с приятни разходки из сенчестите алеи на морската градина във Варна.

Така най-вероятно Петрова ще се върне на работа без тен и отново с екранния си партньор Юксел Кадриев ще бъдат в ярък контраст. Припомняме, че Юки пръв се разписа с ваканция и побърза да избяга към морето още в първите летни дни.

Почивката му не остана тайна нито за колегите му, нито за зрителите, защото Кадриев се върна в ефир, прегорял като препечена филия. С колежката си Виктория имали уговорка да почиват по още веднъж до края на лятото, макар Петрова да имала много неизразходвана отпуска.

Миналата година тя се жертва и не излезе в почивка за нито един ден, бе дежурна нонстоп и заместваше неуморно всички отпускари. Причината Вики да не стигне до плажа и тогава се криеше в заетостта на половинката й Красен Кралев, пише Ретро.

Шефът на ведомството за младежта и спорта бе толкова ангажиран с държавни дела, че така и не намери време да си пусне отпуск. И да си почине с красивата си приятелка.

Техни приближени издават, че като морски чеда и двамата се били наситили на вълните. И предпочитали, ако имат време, да пътуват до знакови туристически дестинации из Европа. А любимото им място била романтичната Венеция.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.