Венета Райкова успя да се излекува от нещо сериозно! (още подробности)

Венета Райкова успя да се излекува от нещо сериозно! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венета Райкова имала адско главоболие години наред!

Венета Райкова се похвали, че вече се чувствала като нов човек, след като най-после се радвала на крепко здраве.

Венета Райкова

Венета Райкова намери спасение за главоболието си

Хапливата водеща призна, че в продължение на 30 години се борила с рядка диагноза, която нито един лекар не успял да уточни, още по-малко пък да открие и да й приложи подходящо лечение.

Краят на Венетините мъки започнал миналата година, когато тя случайно се запознала с младия специалист Стивън Нинов.

Той единствен успял да я отърве от нечовешкото главоболие, което я тормозело ежедневно почти през целия й съзнателен живот.

Докато негови колеги я плашели със страховити термини и предположения за тумори, той успял да я изцери даже без лекарства.

„Искам да му благодаря отново и да му пожелая да е жив и здрав, както съм аз благодарение на него! Често отивам в клиниката направо в „насипно“ състояние и си тръгвам след минути без болки!

30 години страдах от много силно и нетърпимо главоболие, два пъти са ми правили ЯМГ и не са откривали причината.

А той за две минути ми го излекува без хапчета, мазила или рехабилитации! Успя да ми премахне и болките в кръста, в гърба и куп други! Методът, по който работи, е уникален. Той е чудодеец“, казва Райкова за доктора, който я спасил.

Откакто се върна на екран, за да води „Папараци“ след дългогодишното отсъствие заради свалянето на култовото й „Горещо“, скандалната блондинка сподели, че се е отървала и от паническото разстройство, заради което пиеше системно антидепресанти.

То я застигнало през 2016 г., когато изгоряла с много пари след фалита на ТВ7 и осъмнала безработна без никаква подготовка, пише Ретро.

В същия момент се развиваше и съдебната й битка с Юксел Кадриев, който успя да я осъди, да наложи запор на апартамента, в който Райкова живее със сина си, и в крайна сметка я одруса с десетки хиляди левове.

„Никога не съм имала спонсори, богати любовници или богати родители. Годината започна със загубата на 48 000 лева. Това доведе до пълен срив. Започна да ми се вие свят. Бяха едни много кошмарни дни“, откровеничи Венета Райкова.

Която към днешна дата се радва на спокоен живот и не докосва хапчетата срещу депресия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар