Ново 20: Моника Валериева първа дружка с Николета Лозанова?! (виж тук)

Ново 20: Моника Валериева първа дружка с Николета Лозанова?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева и Николета Лозанова заровиха томахавките!

Враждата между Николета Лозанова и Моника Валериева вече е в миналото. Двете доскоро не можеха да се търпят заради предполагаема изневяра на Валери Божинов с Моника.

Моника Валериева

Моника Валериева и Николета Лозанова станаха първи дружки

Днес обаче са си повече от близки и дори отправят предизвикателства една към друга. Валериева сподели видео в мрежата, на което кара джет.

„Почти го направих и ще пробвам пак“, написа тя под кадрите. А предизвикателството е отправено към Николета, която е отбелязана в публикацията.

Лозанова веднага отговаря: „Скъпа, ще те предизвикам да направиш нещо по-сложно“ и изпраща целувки. По-надолу Моника пише: Нямам търпение, Николета“.

Двете са повече от близки, твърдят запознати, защото публично и се държат изключително добре една с друга и дори се предизвикват на популярните предизвикателства, които се изпълняват в мрежата, пише вестник „България Днес“.

Преди време Лозанова рекламира козметични продукти на Моника, което беше първия знак за ново начало на дружбата им, след като дълго време двете не спираха да разкриват мръсни тайни от живота на другата.

Моделките открито започнаха война, когато през 2015-а слух вкара Моника в леглото на Божинов, който по това време е с Лозанова. Доста време те се дърлиха публично дори, но май са надрасли нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар