Ивайла Бакалова отпразнува рождения си ден на родното Черноморие! (виж тук)

Ивайла Бакалова отпразнува рождения си ден на родното Черноморие! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ивайла Бакалова посрещна рождения си ден на морето!

С десетки рози посрещна рождения си ден моделката и бивша Мис България Ивайла Бакалова. Красавицата бе затрупана с луксозни подаръци през целия ден.

Ивайла Бакалова

Ивайла Бакалова беше отрупана с подаръци за ЧРД

Нетипично за хубавицата, тя се щракна на родното Черноморие. И дори си направи кадри с някои от пищните букети, които й бяха подарени от нейни приятели.

През последните години Бакалова рядко е в България. Повечето време миската прекарва в Дубай, където развива бизнес с недвижими имоти и живее с дъщеря си Рая там, пише вестник „България днес”.

Красавицата сподели кратко клипче с наследничката си, а приликата между двете е поразителна. Междувременно празникът й бе честитен и от най-добрият й приятел Азис, който сподели най-любимите си моменти с нея в социалните мрежи.

Това, което вълнува всички от доста време насам обаче, е дали Ивайла Бакалова има мъж до себе си. Към момента тя не е загатнала по никакъв начин за романтична връзка, но и знаем, че умее добре да пази в тайна личния си живот.

Затова и не е изключено в него да има нов мъж, за когото обаче ще разберем само, ако тя реши да го представи. Предвид множеството клюки по неин адрес, това едва ли ще стане скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар