Кошмар за Маргарита Хранова: Най-после стана ясно защо участва в „Биг Брадър“ и „Капките“!

Кошмар за Маргарита Хранова: Най-после стана ясно защо участва в „Биг Брадър“ и „Капките“!
1 (20%) 1 vote

Маргарита Хранова дължи кредити за около 300 000 лева към няколко банки. Това е причината да стане риалити звезда на стари години.

Семейството на естрадната звезда Маргарита Хранова е потънало в големи заеми, които едва смогва да изплаща, докладва колежка на изпълнителката, запозната с драмата.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова е затънала в дългове

Преди няколко години съпругът на звездата Кирил Бойчев изтеглил около 300 000 лева, като по изискване на финансовата институция заложил семейния им апартамент в София. С парите Бойчев започнал нов бизнес. Начинанието обаче не се увенчало с успех, мъжът на певицата не могъл да възстанови ипотеката и оттогава банката безжалостно тормози фамилията, писа „Уикенд“.

„Маргарита прави всичко по силите си, за да е сигурна, че ще има покрив над главата. Когато преди време мъжът ѝ изтегли заема, дълго криел за начинанието. Щом тя научи за необмислената постъпка, бе много разочарована”, издаде запознатият с ужаса. Банковият ад бил най-тежък преди 2 години, когато жилището на легендата дори било на косъм да бъде извадено на публична продан.

Покрай финансовите неволи звездата дори се замислила дали да прекрати 43-годишния им брак, но до развод така и не се стигнало. Търканията помежду им отшумели, когато заради ядовете Кирил получил инсулт, докато двамата пътували към вилата им в Брезник – родния край на Хранова. Приятели на фамилията са убедени, че именно наглия натиск на банката е станал причина бизнесменът да пострада здравословно.

Именно големите кредити са причината Маргарита Хранова да се съгласи да влезе в цели две риалита – в края на 2017 г. тя се появи във „ВИП Брадър” напук на презрението си към този формат, а няколко месеца по-късно блесна и в „Като две капки вода”. След това тя се появи и в „Черешката на тортата”. В крайна сметка, тлъстите хонорари от тв участията помогнали на естрадната певица да плати много голяма част от задълженията си, но все още имало сериозни борчове.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар