Ива Екимова: Щастлива съм, че съм полезна на детето си!

Ива Екимова: Щастлива съм, че съм полезна на детето си!
Гласувайте за статията

Ива Екимова участва пълноценно в сбъдването на мечтите на дъщеря си Дара, която отскоро вече е професионална певица и вади собствени песни.

„Последните дни се опитвам да се сетя, каква точно исках да стана като малка… Ако някой ми беше казал, че ще бъда продуцент, мениджър, ПР и асистент на собствената си дъщеря – щях дълго да се смея.

Ива Екимова

Ива Екимова помага на Дара за кариерата й

Днес, ликува душата ми, а сърцето ми е пълно! Щастлива съм, че мога да бъда полезна на детето си по пътя на сбъднатите му мечти!

Благодарна съм на Iskren Tonchev, не само за великолепната музика, която написа! Dony Chachova – ще ми стигне ли този живот, за да изразя благодарността си! σ αγαπώ, любима!

Специални благодарности за Stoqn Stoqnski, защото е изтъкан от изисканост и усет за великолепие и стил! Аплодисментите са за Bashmotion Pavlin Bash Ivanov и неговия екип, затова че не позволиха нито една секунда да се изплъзне между емоциите и времето, в което бяхме на снимачната площадка!

Svetlin Kuslev, ти си незаменим! Благодаря ти, Egor Vlad! Благодаря на момчетата, които работиха над монтажа и микс и мастер-а. Благодаря ви, Mira Iankova и @Олга Лозанова, супер #Happy съм, че ви има и #sagapao. Dejuju Imane Imane Cliche.bg XO Boutique – всяка богиня има нужда от magic touch, благодаря ви!

Christian of Roma – вълшебството в косите е възможно само с вашата подкрепа! Благодаря за прекрасните думи на всички приятели, колеги и партньори, които се обадиха, за да ни подкрепят, насърчат и поздравят! Благодаря на моите момичета Evellyn Denis Dessislava Petrova Dony Chachova Bilyana Todorova Milena Sharkova @Деси Бошнакова, която няма ФБ – обичам ви!

Mariela Elle Stancheva The Center Вивиана Димова и Дарина Хараланова – вие сте вълшебство!

@Цвети Борисова, благодаря ти за красотата, прекраснице!
Браво, Дара Екимова! За пореден път ми доказа, че когато силно искаш нещо, няма сила, която може да те спре!

Еми това е, enjoy и sagapao (от σ αγαπώ – „обичам“ на гръцки)“

Източник: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар