Взе се за Бог: Ицо Хазарта разплаква фенове! (Вижте как се надува)

Взе се за Бог: Ицо Хазарта разплаква фенове! (Вижте как се надува)
Гласувайте за статията

Ицо Хазарта вече се има за мегазвезда в родния шоубизнес. Той не е просто рапър, но и жури в „България търси талант“, което явно му дава повод да се надува още повече.

Ицо Хазарта едва смогва да откликне на всички участия, на които го канят това лято. Причина за истерията около него е новият му първи солов албум „Неправилен рап“. Славата обаче явно не му понася и той взе да показва тежкия си нрав, научи HotArena.

Ицо Хазарта

Ицо Хазарта си е вирнал много носа

При последната му изява във Варна Хазарта отказал да раздава автографи и да си прави селфита с феновете.

„Яко го тресе звездоманията, буквално се измъква след концертите и обръща гръб на всички“, споделят присъствали и на други негови посещения в морската столица. Някои от по-малките му последователи са тотално разочаровани, защото плащат вход, мечтаейки да видят любимеца си отблизо. Накрая се разотиват разплакани и с неприятни впечатления от рап изпълнителя.

Той обаче изобщо не се трогвал, а на сцената редовно излизал с вкисната физиономия. „Явно не си струва да го гледаме на живо, идва да отбие номера и си тръгва веднага след това“, коментират още недоволни пред HotArena.

Голяма част от почитателите му се заричат вече да не стъпят в клуб, когато гост-изпълнител е той. Други го защитават и оправдават, обяснявайки, че Ицо открай време не си пада по такова внимание.

„Той не е типичният нарцис, който прави музика, за да фокусира погледите върху себе си. Трябва да го разберете – сега всички говорят за него“, гласят мненията им.

Каквито и да са причините, поведението му е крайно обидно и непростимо, възмущава се дежурната му публика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар