Честито: Явор Бахаров вече си има съпруга!

Честито: Явор Бахаров вече си има съпруга!
4 (80%) 1 vote

Явор Бахаров най-сетне ще се кротне, след като вече е женен мъж. Скандалният актьор влезе в правия път с дългогодишната си половинка Рая Пеева.

Явор Бахаров и Рая Пеева вече официално са семейство, след като решиха да вдигнат тайно своята мечтана сватба.

Явор Бахаров и Рая Пеева

Явор Бахаров и Рая Пеева се ожениха

Актьорът и половинката му минаха през много периоди във взаимоотношенията си, но в крайна сметка стигнаха своя хепи енд, пише Хотнюз. А потвърждение за това са снимка, на която двамата са с масивни халки на ръцете и показват на колко приказно местенце са се врекли във вярност един на друг.

Всъщност двамата заминаха на родното Черноморие с друга цел – за да снимат клип по новата песен на Стефан Вълдобрев. Пръстените им обаче, не са част от реквизита, а двойката явно е решила спонтанно да съчетае полезното с приятното.

Масивните халки са съчетани с бели ризи, а вместо було Рая е сложила цвете зад ухото си. Малко странен е и жеста, който правят, позирайки с вдигнати нагоре средни пръсти, показвайки нецензурен жест явно към своето бъдеще на женена двойка.

Любопитна подробност е, че сватбата е съвпаднала с рождения ден на Явор, който навърши 34 години. На 12 юли, когато е роден актьорът, приятелката му публикува снимка в социалните мрежи, към която написа:

„Честит рожден ден на моя партньор в престъпленията, моя най-добър приятел и моята любов! Ти си всичко, за което съм си мислела, че е твърде много, за да го искам. Обичам те!“

Припомняме, че по-рано тази година младоженецът влезе в новините с опита да набие Рая и да се саморазправи с полицията точно на 3 март, провокиран от ревност. Той бе арестуван, а после обясни, че съжалява за постъпката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар