Неостаряваща! 48-годишната Камелия все още „втвърдява“ мъжете от раз!

Неостаряваща! 48-годишната Камелия все още „втвърдява“ мъжете от раз!
Гласувайте за статията

Камелия винаги е имала славата на най-сексапилната фолк дива, но интересното е, че с годините тази слава не изчезна. Тя не спира да пръска сексапил, въпреки че е само на година и половина от 50-те.

Колкото повече години минават, толкова по-сексапилна става Камелия – в това са се убедили със сигурност не само нейните най-верни почитатели, но и колежките й в поп фолк бранша, голяма част от които дори не могат да наподобят нейната топ форма.

Камелия

Понякога Камелия може да възбуди мъжа само с позата на тялото си

Русото изкушение на поп фолка не пропуска да запечата всеки миг на релакс и наслада край топлите морски вълни, демонстрирайки стегната фигура, пищни форми и предизвикателни пози.

Коментарите под фотосите на Камелия очаквано са от горещи по-горещи, а към последната, с която певицата за кой ли път това лято разпали страстите, дори предизвиква феновете си да дават сами име на кадъра. „Как бихте кръстили тази снимка?“, пише Камелия.

„Сирена… жена, която тласка мъжете към пропастта“, се казва в един от многото коментари под изкусителния морски кадър.

Само преди седмица Ками нагорещи страстите пак, но този път със снимка от басейна и огромна чаша с мента, с която нагледно утолява жаждата си.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар