Актриса и модел сбъднаха мъжките фантазии!

Актриса и модел сбъднаха мъжките фантазии!
4 (80%) 1 vote

Две от красавиците в света на известните се отдадоха на своята страст. Кристен и Стела вече не могат да се сдържат и открито се натискат пред хората.

Кристен Стюард и Стела Максуел наскоро намекнаха, че са възобновили предишната си връзка. И това се оказа вярно, след като бяха заснети как си почиват на яхта в Италия, отдавайки се на интимни ласки.

Кристен Стюард и Стела Максуел

Кристен Стюард и Стела Максуел се натискат на яхта

Актрисата от „Здрач“ и моделът на „Виктория сикрет“ имаха очи само една за друга, докато се отпускаха под слънцето на луксозната яхта, заобиколени от група приятели.

Кристен изглеждаше напълно отпусната, лежейки и отпивайки лежерно от чашата с вино. На кадрите се вижда как Стела се навежда, обгръща нежно с ръка кръста на партньорката си и докосва устните й в страстна целувка.

Кристен демонстрира прекрасно тяло в оскъден бански. А Стела изглеждаше зашеметяващо с белите си бикини.

Кристен се е отдала на заслужена почивка в Италия, след като приключи снимките на „Ангелите на Чарли“ заедно с Наоми Скот, Ела Балинска и Елизабет Банкс.

Кристен е свързвана и с други две известни красавици – певицата Сейнт Винсент и Стефани Соколински. Тя имаше и романтична връзка с продуцента на визуалните ефекти Алисия Каргил между 2014 и 2016 година.

По време на появата си в Saturday Night Live през 2017 г. описа себе си като „толкова гей“, но по-късно обясни, че е бисексуална и все още е отворена за запознанства с мъже.

Превод БЛИЦ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар