Една невероятна дама на 68 години

Една невероятна дама на 68 години
Гласувайте за статията

Една невероятна дама на 68 години, тя е актриса и звезда още от зората на 90 -те години. Помним я в няколко големи роли, но за мнозина тя все ще си бъде Доктор Куйн Лечителката.  за цяло едно поколение този сериал бе очаквано и любимо нещо през повечето делници и така Джейн Сиймур е и до днес невероятна както можем да се убедим от снимките, които са по – долу.

Джейн Сиймур на последната си лятна почивка, която наскоро публикува в социалните медии. Щастлива и прекрасна на 68

Актрисата е истински пример за неостаряваща лейди, тя се храни полезно и диетично, тренира и до днес и това, че има 4 деца и цели 68 години никак не я тревожи, а напротив тя се гордее с възрастта си.

Освен това смята, че може да бъде привлекателна и на 70 години, както се коментира и от сп. Ева, актрисата признавала, че се чувства харесвана и на 68, обича тесните, елегантни рокли и ги слага с гордост. А също не крие и бръчките си, затова не ползва услугите на пластичните хирурзи, тя е напълно естествена и се наслаждава на всеки свой ден.

И ние от изданието Клюки. Бг й желаем също много още години и все така да бъде пример за всички жени за неостаряваща и стилна женственост.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар